В Ужгороді експонують найсмачнішу писанку
Її вага – 27 кілограмів і зроблена вона з чистого шоколаду. Незвичне яйце може побачити кожен охочий, розміщене воно на тематичній виставці «Світ писанки» у Закарпатському музеї народної архітектури і побуту. Автор смачної скульптури – відомий в Україні та поза її межами шоколотьє Валентин Штефаньо. Це далеко не перша гігантська писанка кондитера, майже щороку він намагається здивувати дивовижними скульптурами поціновувачів солодкого продукту.
«На виготовлення цієї писанки було витрачено близько 27 кілограмів чорного та білого шоколаду. Робили ми її майже два дні» – розповів Валентин Штефаньо. Писанка не тільки задаровує своїм шармом, а й витонченим ароматом. Побачити її можна буде упродовж найближчого тижня та Великодніх свят.