Цілодобовий домашній арешт чоловіку призначили до 15 листопада. У суді кажуть, на підозрюваного для контролю вдягнули електронний браслет, а рішення відпустити підозрюваного з-під варти пояснюють хворобою.

Були подані додаткові документи, які свідчать, що ще у 2015 році у цього підозрюваного було встановлено певний діагноз, з розумілих причин ми не називаємо сам характер діагнозу, і ми також отримали документи від слідчого ізолятору в якому перебувала ця особа, щоб надати йому медичну допомогу будь-якого характеру не можуть. Хвороба, я наголошую, є невиліковною і потребує постійного догляду“, – розповіла голова Закарпатського апеляційного суду Ганна Фазикош.

Нагадаємо, що трагічна ДТП сталася у понеділок ввечері, 17 вересня, близько 18:00 на ділянці траси Київ – Чоп у межах села Нижнє Солотвино. Водій з місця аварії втік.

Згодом, його та пасажирку, яка була в авто затримали на КПП Тиса, вони разом на іншому авто намагались втекти за кордон. Як виявилось вони є громадянами Німеччини та Ізраїлю.