Сьогодні на Закарпатті – Жирний четвер
Закарпатці сьогодні відзначають угорський Жирний четвер: у ресторанах із угорською кухнею відвідувачам пропонують 50% знижки на страви.
З 2 по 8 лютого на Закарпатті триває Тиждень угорської кухні, протягом якого у ресторанах відвідувачам пропонуватимуть до -50% на угорські страви та спеціальне угорське меню.
Цього року до акції долучилися більше 20 ресторанів у Берегові, Виноградові, Мукачеві та Ужгороді. Крім того, участь у Тижні угорських страв візьмуть і заклади, розташовані в районах.
Як розповів директор Центру українсько-угорського регіонального розвитку Йосип Торпої, один із організаторів Тижня угорської кухні, «Жирний четвер» проводиться на Закарпатті вже втретє. Але цього року акція вперше вийшла за межі Берегова: «Цьогоріч до Тижня угорських страв долучиться 21 ресторан у Берегові, Виноградові, Мукачеві, Ужгороді та в районах. Минулий «Жирний четвер» був досить успішним, сподіваємося, що і цьогорічний пройде не менш вдало», – сказав Йосип Торпої.
Крім знижок до -50% на угорські страви організатори «Жирного четверга» обіцяють усім, хто скористається акцією, приємний сюрприз – участь у розіграші призів. Кожен власник чеку (з відповідними датами і назвою закладу) матиме можливість виграти відпочинок у приватній садибі на Воловеччині, обід/вечерю в одному з ресторанів, які беруть участь в акції, а також набір туристичних книг. (Для участі в розіграші чек потрібно занести до Турінфоцентру в Ужгороді).
Із повним переліком ресторанів, які братимуть участь у Тижні угорських страв, можна ознайомитися тут. В Ужгороді угорські страви за знижками можна буде скуштувати у ресторані «Унгварський», «Господа» та “Двір Бограча”. Меню ресторанів можна переглянути тут.
Свято відзначатимуть упродовж тижня (зі знижками 20-30%), а саме в четвер знижки на спеціальне меню сягнуть 50%.